Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Vytvorte si trblietavé obrazy s kvetmi

Neviete, čím vyzdobiť interiér svojho domova? Máme pre vás jeden originálny tip. Skúste staviť na diamantové maľovanie. Najmä obrazy s kvetmi patria k najvšestrannejším druhom dekorácie, ktoré dokážu pozdvihnúť každý interiér. Okrem toho je to skvelý darček pre všetky ženy, ktoré sa neboja byť kreatívne a rady si zdobia svoj domov niečím, na čom sa samy podieľali. 

clanek_001

Útulný domov ako cesta ku šťastiu

Máte pocit, že by Váš domov potreboval zútulniť? Je príliš neosobný a chladný? S vhodne zvolenými doplnkami môžete ľahko zútulniť akýkoľvek priestor. Útulnosť rozhodne nie je len otázkou peňazí. Práve maličkosti dokážu premeniť každý byt alebo dom na útulné a teplé hniezdočko plné pokoja, harmónie a pozitívnej energie, do ktorého sa budete vždy radi vracať. 

Bytové doplnky sú základom

Možno máte doma gauč, skrine, komody, posteľ, knižnicu a ďalší nevyhnutný nábytok, ale celý interiér je stále trochu prázdny. Práve bytové doplnky dodávajú interiéru iskru a vytvárajú príjemnejšiu atmosféru. Samozrejme, môžete žiť aj bez bytových doplnkov. Ale je to s nimi oveľa príjemnejšie.

Ak si práve zariaďujete nový domov, je pochopiteľné, že na bytové doplnky nemyslíte v prvom rade. Ak je však interiér Vášho domu už z veľkej časti zariadený, je najvyšší čas ho vyšperkovať. Možno budete prekvapení, ako málo stačí na to, aby sa interiér cítil lepšie. Jedným z takýchto riešení môže byť diamantové maľovanie

clanek_002

Diamantové maľovanie: Hit, ktorý nadchne aj Vás

Možno ste už počuli aj o diamantovom maľovaní. Je to veľký trend poslednej doby, ale hlavne je to kreatívny koníček pre celú rodinu. Diamantové maľovanie obrazov je jednou z foriem umenia, ktorá Vám umožní stať sa na chvíľu profesionálnym umelcom aj bez väčších skúseností. Ide o vytváranie obrazov pomocou takzvaných diamantov, ktoré vyzerajú ako malé kamienky, ktoré sa prilepia na špeciálne plátno. Postupným lepením jednotlivých diamantov vytvoríte originálne umelecké dielo, ktoré sa potom môže stať skvelou bytovou dekoráciou.

Diamantové maľovanie je jednoduché, intuitívne a zvládne ho každý. Po dokončení obrazu ho môžete zavesiť do akejkoľvek miestnosti a okamžite sa stane krásnym doplnkom. A keďže prémiové sady diamantového maľovania Diamondi obsahujú všetko potrebné, nemusíte sa uz o nič starať. Každá sada konkrétne obsahuje - samolepiace plátno s vybraným predtlačeným motívom, pero, misku na diamanty, voskovú hmotu na ľahké uchopenie diamantov, vrecúška s konkrétnymi diamantmi, pinzetu, vzorkovník farieb, háčiky na zavesenie obrazu a detailný návod. 

Diamondi je špičkou v odvetví

Diamond painting Diamondi sa právom radí medzi absolútnu špičku vo svojom odbore. Kladieme veľký dôraz na Vašu spokojnosť a zameriavame sa na prvotriednu kvalitu ponúkaných produktov. Na trhu pôsobíme už viac ako desať rokov a za ten čas sme získali naozaj veľké množstvo skúseností, ktoré sa teraz snažíme využiť na zlepšenie našich produktov a služieb. Preto sa nebojíme tvrdiť, že sme skutočnými odborníkmi v oblasti diamantového maľovania. 

Pestrá ponuka motívov

Hlavnou výhodou Diamondi je skutočne pestrá a bohatá škála motívov. V našom e-shope nájdete viac ako 2800 motívov z rôznych kategórií - zvieratá, krajina, príroda, ročné obdobia, zátišia, mestá, budovy, ľudia, osobnosti, detské motívy alebo už spomínané kvety a rastliny. Okrem toho každý mesiac rozširujeme ponuku motívov o stovky ďalších obrazov. Takisto spolupracujeme s profesionálnymi umelcami a ponúkame Vám tak oficiálne licencované motívy. 

clanek_003

Obrázky kvetín

Jednou z kategórií, na ktorú sme sa v Diamondi rozhodli veľmi dôkladne zamerať, sú motívy kvetín a rastlín. Tento sortiment je určený pre všetkých milovníkov kvetov, ako sú pivoňky, slnečnice, ruže, hortenzie, sedmokrásky, lekná, mak, ľalie, kosatce alebo levanduľa. Nájdete tu obrázky samotných rastlín, zvierat a rastlín alebo napríklad Malého princa s jeho ružou

Diamantové maľovanie ako darček

Diamantové maľovanie s motívmi kvetov je obľúbené najmä u žien. A keďže netradičných inšpirácií na darčeky nie je nikdy dosť, keď budete nabudúce vyberať darček pre svoju matku, dcéru, sestru, tetu, babičku, švagrinú, šéfku alebo svokru, zvážte, či by im neurobil radosť diamantové maľovanie Diamondi s motívom kvetov. Obrázok kvetiny na sviatok, obrázok kvetiny na narodeniny alebo obrázok kvetiny na Vianoce je v skutočnosti medzi dámami veľmi obľúbený. 

Obrázok kvetov nielenže ozdobí interiér domu vašej manželky, ale zároveň jej darujete kreatívnu chvíľku pre seba, kedy môže naplno využiť svoje schopnosti a popustiť uzdu svojej tvorivosti. Zvyčajne sú to ženy, ktoré rady zdobia svoje domovy ručne vyrobenými dekoráciami a doplnkami. Diamantové maľovanie je na to ideálne. 

Ak naopak viete, že Vaša mama alebo babička by bola šťastnejšia, keby ste jej darček vyrobili sami, nie je nič jednoduchšie, ako si z našej ponuky zaobstarať obrázok kvetov, vykamienkovať ho a odovzdať žene hotový výsledok. Nie nadarmo sa hovorí, že ručne vyrobený darček vždy poteší najviac. 

Diamantové maľovanie je vhodné pre všetkých, ktorí radi vytvárajú niečo nové, sú kreatívni a umenie im nie je cudzie. Na svoje si však prídu aj tí, ktorí radi maľujú alebo skladajú puzzle. Diamantové maľovanie je veľmi podobné týmto dvom činnostiam. Ak teda aj Vy hľadáte originálny darček pre ženy, s ktorým si obdarovaná užije veľa zábavy, diamond painting môže byť skvelým riešením. 

Darček pre Vás

Samozrejme, že myslíme aj na Vás. Preto sme pre vás pripravili niekoľko ponúk a zliav, ktoré určite potešia všetkých milovníkov diamantového maľovania. 

Klub Diamantového maľovania

Registráciou do klubu diamantového maľovania získate mnoho výhod:

  • mimoriadne zľavy, špeciálne ponuky a limitované edície alebo darčeky
  • unikátne motívy pre členov klubu
  • lacnejšie produkty o 2 %
  • pri nákupe nad 150 € zľava 3 %
  • pri nákupe nad 340 € zľava 4 %
  • pri nákupe nad 530 € zľava 6 %

Pošlite fotku dokončeného obrazu a vyhrajte ďalší obraz

Užili ste si diamantové maľovanie kvetov naplno a diamond painting sa stalo Vaším koníčkom? Pochváľte sa nám. Ak ste dokončili obraz diamantového maľovania, ktorý ste si zakúpili v našom e-shope, pošlite nám jeho fotografiu, a zaraďte sa tak do žrebovania o ďalší obraz z našej ponuky. Výhercov žrebujeme každý mesiac

Ako sa zapojiť do žrebovania?

Pošlite nám dokončený obraz odfotený zpredu na adresu info@diamantove-malovanie.sk a to je všetko. Stačí len dodržať niekoľko pravidiel:

  • obraz je potrebné zakúpiť výhradne na diamantove-malovanie.sk
  • účastník súťaže musí byť vlastníkom fotografie (alebo byť v pozícii fotografovaného)
  • obrázok na fotografii musí byť dokončený (fotografia rozpracovanej práce nestačí)
  • obraz musí byť vidieť celý
  • účastník musí zaslať fotografiu najneskôr do šiestich mesiacov od zakúpenia obrazu

clanek_004

Obrázok kvetiny podľa vlastnej fotografie

Zaujali Vás naše obrazy a široká ponuka kvetinových motívov, ale radi by ste si svoj domov vyzdobili vlastným kvetinovým obrazom? To nie je problém. Premeňte svoju obľúbenú fotografiu kvetov alebo akýkoľvek iný motív na diamantovú maľbu. Pri objednávaní obrazu jednoducho nahrajte svoju fotografiu a my ju následne premeníme na obraz diamantového maľovania. Náš tím profesionálnych grafikov Vašu fotografiu starostlivo upraví, aby bol Váš obrázok dokonalý. Vytvorte si vlastné majstrovské dielo, ktoré bude najkrajšou dekoráciou každej miestnosti. Takže ak máte peknú fotografiu kytice, ktorú ste dostali napríklad k narodeninám, sviatku alebo výročiu, na nič nečakajte a nechajte si ju premeniť na obraz diamantového maľovania.